Ηράκλειο Παραλίες

Ένας πλήρης οδηγός και αφιέρωμα για τις παραλίες στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο διαθέτει καταπληκτικές παραλίες. Στην πραγματικότητα όλοι οι αναπτυγμένοι τουριστικά οικισμοί του έχουν γνωρίσει τέτοια μεγάλη ανάπτυξη χάρη στις εξαιρετικές παραλίες του. Παραλίες στο νομό Ηρακλείου θα βρείτε ακόμη και πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου και από τις δύο πλευρές αν και οι δημοφιλέστερες είναι απλωμένες προς τα ανατολικά μέχρι τα σύνορα με τον νομό Λασιθίου.

Ηράκλειο Παραλίες

Πολλές παραλίες διαθέτει ο νομός Ηρακλείου διαθέτει και στην νότια παραθαλάσσια ζώνη του από τα σύνορα με τον νομό Ρεθύμνης μέχρι την περιοχή κοντά στην Ιεράπετρα. Παρόλο που οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες για κάποιον που έχει ως κέντρο της περιήγησης του το Ηράκλειο ώστε να επισκεφθεί τις νότιες παραλίες, η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη και δεν έχει καμία σχέση με την δυσκολία που αντιμετωπίζει κάποιος στον νομό Χανίων ή στο Ρέθυμνο από την βόρεια πλευρά να βρεθεί στην νότια έχοντας να διασχίσει μεγάλους ορεινούς όγκους.

Οι παραλίες στο Ηράκλειο είναι για κάθε γούστο. Θα βρείτε οικογενειακές παραλίες, παραλίες στις οποίες υπάρχουν τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες και beach bars όπου τα πάρτι δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά και παραλίες σχετικά απομονωμένες για όσους προτιμούν την ηρεμία και την δυνατότητα να απολαύσουν την παρθένα φύση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ